h
Hieronder al het nieuws van de SP afdeling Sint Michielsgestel
28 december 2023

Dit is het moment

Op 1 januari is de peildatum voor de verdeling van de subsidie aan
politieke partijen. Jij kan het verschil maken door vóór 1 januari lid
te worden. 

Lees verder
24 november 2023

SP-Stemmers Bedankt

Foto: SP

Ondanks een teleurstellende uitslag willen wij toch alle SP-stemmers bedanken, en ook alle leden voor het meehelpen en laten plaatsen van tuinborden. En geen paniek,

Lees verder
18 november 2023

SP op het plein

Foto: SP

SP op het plein. Het Mercuriusplein in Berlicum, waar we vandaag waren neergestreken om de SP-boodschap te verkondigen. Gewapend met snoeptomaatjes, flyers en ondanks het regenachtige weer een goed humeur deelden wij flyers uit, en maakten een praatje met inwoners. Weer met een goed gevoel huiswaarts gekeerd, ons best gedaan met het oog op de verkiezingen

Lees verder
13 november 2023

Sp op het plein

Foto: SP

Afgelopen zaterdag hebben wij als afdeling op het Petrus Donderspleinin St.Michielsgestel gestaan, om te flyeren en om het gesprek aan te gaan met voor- en tegenstanders. We hebben leuke en goede gesprekken gehad, en ook de snoeptomaatjes die we uitdeelden werden gewaardeerd.

Lees verder
11 november 2023

Aftrap verkiezingscampagne

Foto: SP

Op 10 november bezocht de SP een aantal adressen in het wel zeer toepasselijke postcode gebied 5271 SP, gelegen aan de Venkant. Zeg nou zelf, daar kan toch geen enkele politieke partij aan tippen: dat de PTT destijds zo wijs en attent is geweest om een straat naar jouw partij  te vernoemen! Flauwekul natuurlijk, maar tóch leek het de SP een ludieke manier om hier haar verkiezingscampagne voor de Tweede Kamer af te trappen.

Lees verder
9 november 2023

DE SP KOMT VOORTAAN NAAR U TOE

Foto: SP
 

Zoals u weet zitten er Tweede Kamer verkiezingen aan te komen, op 22 november om precies te zijn. SP afdeling Sint-Michielsgestel zou uiteraard graag zien dat veel kiezers straks in het stemhokje op SP gaan stemmen. Het bestuur wil hun enthousiasme over het verkiezingsprogramma daarom graag meer zichtbaar en laagdrempeliger onder de aandacht van de burgers brengen.

Lees verder
25 oktober 2023

Duidelijk

Stop de huurverhogingen, beginnen in de sociale sector. Mensen hebben al moeite de eindjes aan elkaar te knopen door de al hoge huren, hoge energierekeningen en dure boodschappen.
Zie welke partijen er tegen stemmen en dus voor huurverhogingen zijn. Als de debatten losbreken hebben ze mond vol van bestaanszekerheid.

Foto: SP
Lees verder
24 oktober 2023

“Iets met boeren”

Foto: SP

Ons campagneteam was vandaag druk in de   weer bij onze buren van meierijstad op "onze" SP boerderij.  Om te voldoen aan de grote vraag voor tuinborden, moesten er weer tuinborden bij gemaakt worden.  De hooiberg vormde hiervoor een mooi achtergrond decor. Natuurlijk ook even op de tractor. Om te benadrukken dat de SP er ook is voor de boeren.

Lees verder
17 oktober 2023

Zaterdag 21 oktober 12:30 uur op de Boxtelse Markt : manifestatie tegen arbeidsmigratie-industrie

Foto: SP

Aanstaande zaterdag 21 oktober om 12:30 uur organiseert de SP een
manifestatie tegen de arbeidsmigranten-industrie op de Markt in Boxtel.
SP-Tweede kamerlid Bart van Kent zal tijdens deze actie spreken.

Lees verder
17 oktober 2023

DE SP KOMT NAAR U TOE DIT NAJAAR

Zoals u weet zitten er Tweede Kamer verkiezingen aan te komen, op 22 november om precies te zijn. Wij als afdeling Sint-Michielsgestel zouden uiteraard graag zien dat veel kiezers straks in het stemhokje
SP gaan stemmen. We zouden ons enthousiasme over ons programma en het harde werken van onze SP leden graag zichtbaar en nadrukkelijk onder uw aandacht willen brengen. SP staat al zolang met hart en ziel voor solidariteit, voor Jan Boezeroen, voor een integer handelende overheid, voor een zorg die er is voor alle mensen ongeacht hun portemonnee.

Lees verder

Pagina's