h

DE SP KOMT VOORTAAN NAAR U TOE

9 november 2023

DE SP KOMT VOORTAAN NAAR U TOE

Foto: SP
 

Zoals u weet zitten er Tweede Kamer verkiezingen aan te komen, op 22 november om precies te zijn. SP afdeling Sint-Michielsgestel zou uiteraard graag zien dat veel kiezers straks in het stemhokje op SP gaan stemmen. Het bestuur wil hun enthousiasme over het verkiezingsprogramma daarom graag meer zichtbaar en laagdrempeliger onder de aandacht van de burgers brengen.

Om hun leden, trouwe stemmers én de vele nog zwevende stemmers hierover rechtstreeks te horen en te zien, is daarom besloten hun bestuursvergaderingen voortaan openbaar te maken. Het bestuur zal afwisselend in Sint-Michielsgestel, Den Dungen of Berlicum vergaderen. Na bijeenkomsten in De Meander in Sint-Michielsgestel en de Litserborg in Den Dungen is het nu de beurt aan Den Durpsherd in Berlicum.

Allen die geinteresseerd zijn in hoe het er aan toe gaat in zo'n vergadering, of gewoon hun mening willen laten horen, worden van harte uitgenodigd om aan te sluiten. Het bestuur hoopt op levendige bijeenkomsten met een hoop positieve energie.

Aanmelden hoeft niet en iedereen is welkom, dus ook buren, kennissen of collega's.Deze openbare vergadering vindt plaats op woensdag 15 november, vanaf 19.30 u in Den Durpsherd in Berlicum.

Reactie toevoegen

U bent hier