h

Nieuws van de afdeling

28 december 2023

Dit is het moment

Op 1 januari is de peildatum voor de verdeling van de subsidie aan
politieke partijen. Jij kan het verschil maken door vóór 1 januari lid
te worden. 

Lees verder
24 november 2023

SP-Stemmers Bedankt

Foto: SP

Ondanks een teleurstellende uitslag willen wij toch alle SP-stemmers bedanken, en ook alle leden voor het meehelpen en laten plaatsen van tuinborden. En geen paniek,

Lees verder
18 november 2023

SP op het plein

Foto: SP

SP op het plein. Het Mercuriusplein in Berlicum, waar we vandaag waren neergestreken om de SP-boodschap te verkondigen. Gewapend met snoeptomaatjes, flyers en ondanks het regenachtige weer een goed humeur deelden wij flyers uit, en maakten een praatje met inwoners. Weer met een goed gevoel huiswaarts gekeerd, ons best gedaan met het oog op de verkiezingen

Lees verder
13 november 2023

Sp op het plein

Foto: SP

Afgelopen zaterdag hebben wij als afdeling op het Petrus Donderspleinin St.Michielsgestel gestaan, om te flyeren en om het gesprek aan te gaan met voor- en tegenstanders. We hebben leuke en goede gesprekken gehad, en ook de snoeptomaatjes die we uitdeelden werden gewaardeerd.

Lees verder
11 november 2023

Aftrap verkiezingscampagne

Foto: SP

Op 10 november bezocht de SP een aantal adressen in het wel zeer toepasselijke postcode gebied 5271 SP, gelegen aan de Venkant. Zeg nou zelf, daar kan toch geen enkele politieke partij aan tippen: dat de PTT destijds zo wijs en attent is geweest om een straat naar jouw partij  te vernoemen! Flauwekul natuurlijk, maar tóch leek het de SP een ludieke manier om hier haar verkiezingscampagne voor de Tweede Kamer af te trappen.

Lees verder
9 november 2023

DE SP KOMT VOORTAAN NAAR U TOE

Foto: SP
 

Zoals u weet zitten er Tweede Kamer verkiezingen aan te komen, op 22 november om precies te zijn. SP afdeling Sint-Michielsgestel zou uiteraard graag zien dat veel kiezers straks in het stemhokje op SP gaan stemmen. Het bestuur wil hun enthousiasme over het verkiezingsprogramma daarom graag meer zichtbaar en laagdrempeliger onder de aandacht van de burgers brengen.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier