h

Een goed 2022!

16 januari 2022

Een goed 2022!

Foto: Peter Kradolfer / SP Sint-Michielsgestel

De SP afdeling in oprichting Sint-Michielsgestel wenst alle SP leden van harte een goed 2022 toe! Graag gunnen we u vooral een goede gezondheid, juist nu Corona voorlopig nog een spelbreker lijkt te blijven.

2022 is een jaar waarin de SP opnieuw zal strijden voor een eerlijke verdeling van groei en welvaart in ons land. Een jaar waarin we de lonen en de AOW harder willen laten stijgen dan de prijzen. Een jaar waarin we blijven strijden voor goede Zorg zonder eigen risico, het liefst vorm te geven via een Nationaal Zorgfonds. Die hele marktwerking heeft averechts gewerkt; weg ermee! Samen willen we in actie komen tegen woningnood, voor meer èn betaalbare woningen. Ook in onze eigen kernen. U ziet het: we hebben in 2022 genoeg om onze mouwen voor op te stropen.

Doet u met ons mee? Als afdeling in oprichting (nu nog) kunnen we alle hulp gebruiken, in welke vorm dan ook. We hebben er alle vertrouwen in dat we dit jaar een volledig zelfstandige afdeling kunnen worden voor de gemeente Sint-Michielsgestel. Dan hebben we helemaal extra handen nodig. Ben niet bang voor verplichtingen. U kunt zelf bepalen hoeveel tijd u beschikbaar heeft en wanneer u aan wilt sluiten. Denk aan het helpen met flyeren, het aandragen van ideeën, het bezoeken van bijeenkomsten van onze Gemeenteraad zodra dat weer mag, meedoen tijdens een bel-actie, enzovoorts. U bent van harte welkom!

Reactie toevoegen

U bent hier