h

DE SP KOMT NAAR U TOE DIT NAJAAR

17 oktober 2023

DE SP KOMT NAAR U TOE DIT NAJAAR

Zoals u weet zitten er Tweede Kamer verkiezingen aan te komen, op 22 november om precies te zijn. Wij als afdeling Sint-Michielsgestel zouden uiteraard graag zien dat veel kiezers straks in het stemhokje
SP gaan stemmen. We zouden ons enthousiasme over ons programma en het harde werken van onze SP leden graag zichtbaar en nadrukkelijk onder uw aandacht willen brengen. SP staat al zolang met hart en ziel voor solidariteit, voor Jan Boezeroen, voor een integer handelende overheid, voor een zorg die er is voor alle mensen ongeacht hun portemonnee.

Om onze leden, onze trouwe stemmers én de zogenaamde zwevende stemmers hierover te horen en te zien, hebben we daarom besloten onze bestuursvergaderingen tot nader order voortaan openbaar te maken. Allen die geïnteresseerd zijn hoe het er aan toe gaat in zo’n
vergadering, of gewoon hun mening willen laten horen, nodigen we bij deze van harte uit om aan te sluiten wanneer het u schikt.
We hopen op levendige bijeenkomsten met een hoop positieve energie. Aanmelden hoeft niet, sluit gewoon aan.

De eerstkomende vergadering is op 25 oktober, vanaf 20.00
uur in De Litserborg in Den Dungen. U bent van harte
welkom! En neem gerust uw buren, kennis of collega mee....

Reactie toevoegen

U bent hier